La revifada del Koala i a descansar, que demà toca gresca!

Categories:Projectes Koala's Team — Per Koalasteam 29 desembre, 2009 a les 19:55

Ja ho déiem fa una estona: amb el Koala tot és possible! Tal qual. Ha jagut, ha dormit una horeta tapat com si estés al Tibet, ha despertat sol i sense alarmes, s’ha llevat amb la cara i l’esperit renovat i… què ha fet acte seguit?? Doncs és clar! Posar-se a endrapar com l’animalò golafre que està fet! No podia ser de cap altra manera.

Finalment la diana tocarà demà a les 5:00. Toca descansar bé i aprofitar totes les hores de son possibles. Es farà una mica més tard arribant a Salt, però l’hora extra de descans segur que marca la diferència.

Molt bé nanus!!! Descanseu bé i fins demà al matí. Toca fer-se forts i tirar endavant com els valents que sou. L’etapa clau de l’aventura està a punt de començar: a Salt ho tindreu gairebé al sac i ben lligat! Endaaavaaaaaaant!!!

IMG_6617Koala revifat, endrapant com només ell ho sap fer. Farreti, amb aquest somriuret sembleu parelleta, collons! :D

No ens volem despedir per la nit sense donar les gràcies a tots els que ens esteu donant suport i pensant en els nanus, i enviant-nos en molts casos missatges d’ànim i suport per vies diverses. GRÀCIES, SOU TOTS UNS CRACKS!!!

No podem marxar sense posar-vos un recull dels missatges que ens han deixat els amics de corredors.cat:

  • Sergi Cots: “Vinga Koala i Farreti!!!!! Sou uns craks nanus, a descansar i demà a tornar-hi, que podeu amb això i molt més….”
  • Isma: “Caguntot KoalaFarreti!!!!!!!! Sou uns punyeterus cracs!!!! Ànims!!!!! Aupa!!!! Ara us deu semblar que esteu a les últimes (segurament ho esteu) però demà serà un altre dia i en una nit podeu recuperar bastant i pasar a estar a les penúltimes!!!! Au va nanuuuuuusssssssssss!!!!!!”
  • Jordi del Papiol: “Vinga KOALES aixo s’arregla amb una VOLL per asmorçar”
  • Pau: “Ànim koales! La idea del gintònic al bar koala sembla bona cura per molts mals. Vinga! Endavant”
  • Gàltix: “no us conec de res però el reptes és brutal !!  ÀNIMS DES D’OLOT!!”
  • Bodi: “Casunseuna, aupa koala’s, sou collunuts, primera etapa de tastet abans de començar el repte. Tots sabem que l’albertus ens aixeca la camisa, i hores d’ara al bar koala no hi cap una agulla, volls a dojo, els tangues ja els porteu al cap, música per queixar-se els veins, en fi que ja sembla que traspassin l’any. Aupa, la hostia, me cagun diez, hay va la hostia . . . .  AMUUUUUUNT!!!!, no hi ha ningú ni res que us pugui parar!!! Salut”
  • Pedro: “Nois, a dormir que demá teniu molta feina a fer. Koala espero que et recuperis bé, i ves fent xino-xano. Vinga, que ya teniu la part amb mes desnivell feta. Animmmmmmmmmmmmmmmmsssssssssssssss”

Bona nit a tots, mañana mááááááás!!!


Etiquetes: , , , , ,

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting