Objectiu complert. Sort i ultres al 2010

Categories:Projectes Koala's Team — Per Koalasteam 2 gener, 2010 a les 2:22

Voldríem donar-vos les gràcies a tots pel seguiment, els ànims i tot el què heu fet per nosaltres. Quan estàvem rebentats ens recomfortàvem pensant-ne de noves. No canviarem mai!!!

La setmana vinent donarem detalls de l’aventura, amb els errors que tornarem a cometre, els retalls de premsa que tenim, les anècdotes de cada dia i moltes coses més! Si nosaltres hem fet això, qualsevol pot fer el que li surti dels pebrots!

(Logo by Joan Torrens)

Koala-logo


Etiquetes: , ,

  2 comentaris

 • Cris escrigué:

  Ueeeeeeeeiiii Koalitus!
  Que xulo el logo en gran! Haurieu de fer ‘merchandising’ amb el dibuixet: samarretes, gorres… No sé qui us l’ha dibuixat però és xulíssim!

  Per cert el colega de la tele no es va dignar a contestar, cosa que sempre feia. Primer vaig pensar que potser tenia vacances però després el vaig veure que estava ‘pringant’ tots aquests dies al TN. Em sap greu per vosaltres, m’hagués agrada que us haguessin fet el seguiment ells també.
  Però bé, tots els altres mitjans locals/comarcals que us van seguir també heu tingut un ressò molt i molt considerable. Aquí també podriem dir a aquests que es diuen ‘la teva’ que n’aprenguin! Oi?

  A per noves gestes koales! Seguiu siguent com sou!

 • admin escrigué:

  Sensacional que t’agradi!!! Ens el va fer un company de la uni, en Torrensis, fotògraf de la cursa de Barraques de Vinya. Un individu polifacètic a qui tot se li dóna bé.
  A veure si presentem ja les samarretes perquè seran trempadores.
  Per sort no van venir de la tele pq estàvem massa al límit per aparèixer-hi. Avui ens han trucat els benparits de Catràdio i ja tenim l’entrevista a punt de penjar.
  Moltes gràcies per seguir-nos!

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting