Errades que tornarem a cometre

Categories:Projectes Koala's Team — Per Koalasteam 5 gener, 2010 a les 6:24

L’Ultratrail Ruta del Ter ja s’ha acabat. Com sempre al final de cada cicle, etapa, any o qualsevol cosa cal fer una mica de balanç per tal de polir aquelles coses on hem pinxat. Nosaltres a l’Ultra del Ter sabem que vàrem fallar en moltes coses, però el problema és que són errors que tornarem a cometre perquè van amb la nostra manera d’entendre l’esport i la gresca. Si algú vol prendre nota d’allò que no vàrem fer bé, que ho apunti, però entre aquests brètols sempre hi trobareu coses que podrien anar bé, i coses fatals. La dificultat és encertar cada cosa…..

 • Sortir a les 00.00h: és una de les nostres debilitats. Mai ens ha funcionat sortir amb tot el dia a sobre, sopar badallant i sortir fosos. Ens va passar factura a la Porta del Cel, a Andorra i als Picos (3 de la matinada) però sempre endureix el recorregut.
 • Córrer una marató a mort 15 dies abans i en espardenyes la setmana abans: sempre anem a donar-ho tot i el cos es ressenteix. Però si ens agrada córrer i anar al límit és perquè el cos ens ho demana!
 • Prendre la sortida amb 240km per davant lesionats: el punt més calent. Els dos sortíem tocats i enfonsats, però hi ha reptes que no es poden deixar passar. Ens ha fet mal tot el cos excepte les lesions que dúiem, que ara ja diuen “aquí estic jo”.
 • Estrenar bambes: tota una aventura perqujè no saps com reaccionaran els peus. Dóna bona molla però és excitant saber quan començarà el patiment als peus. Li dóna valor no portar res per guarir els peus :)
 • Només portar uns mitjons: és impressionant com es pot arribar a anar de precari. Sense recanvi de roba i amb uns mitjons que al final tenen ensaladilla russa a dins.
 • Poc menjar i sense monedes: una causa freqüent de pajaron és no dur monedes i no poder comprar a les màquines del carrer!
 • Portar una sola còpia del route-book: si ja ens perdem amb els nostres mapes dubtosos, quan aquests s’extravien la tensió incrementa.

Dimarts_5

La solitud del ¿corrredor? de fons…

Esperem que la nostra experiència us serveixi per veure que amb 4 draps es pot fer un ultra amb un patiment extrem!
Que n’aprenguin!!!


Etiquetes: , ,

  18 comentaris

 • Cris escrigué:

  Aix Koales! Sou del què no hi ha!!!!
  Com que dieu que les errades les tornareu a cometre…doncs res a dir! Endavant!
  Hi ha coses que no es poden preveure, però d’altres…Quan vaig veure a les fotos que estrenaveu les bambes en aquell mateix moment i que de tan cofois no hi treieu ni les etiquetes, vaig pensar uix butllofes garantides!
  Ara bé, no us penseu que sou els únics eh?! Jo també vaig tenir la genial idea d’estrenar botes quan em disposava a fer els ‘Carros de Foc’, només pujant al Mallafré peus llagats que feien por! Això sí, portava compeeds i mitjons de recanvi cosa que bé no van fer miracles però…
  Si és que n’hi ha que no tenim remei…! ;-)

 • Luigi escrigué:

  Us veig molt filosòfics… inclús la foto té quelcom de trascendent, jejeje

  Vinga, fora conyes i Bon any koaletes

  Gaudiu del descans, leñe

 • albertus escrigué:

  Cris, Cris! Com sempre, moltes gràcies pels teus comentaris. Al.lucinants!!
  Luigi, pesiòs… “filosòfics”??! Hooomeeee, no m’insultis als nanus, que s’ho prendran malament si els dius aquestes coses… :D

 • Isma escrigué:

  Un altre errada es que sempre sortiu amb les neurones justes… Aquesta segur que la torneu a repetir, no té remei! ;)
  Bon 2010!!!!

 • Cris escrigué:

  Ieeeeeeep Isma!!!! Als koales ni tocar-los eh?!! (Mira que em surt la part més ‘hooligan’ i sóc perillosa…) Jajajajaja!
  Quina mala llet que gastem, eh?!!!…potser és d’envenja perquè des de la Guaiana Francesa no podràs fer les curses de per aquí… ;-)

  Com bé saps, les curses de fons requereixen fortalesa física, però sobretot una duresa i fortalesa mental sense la qual no acabaries cap de les ‘proeses’. I òbviament, la fortalesa mental sense neurones, en massa i ben col·locades i funcionant armònicament rien de rien!!!!
  O sigui que si d’alguna cosa van sobrats els koales és de neurones que funcionen com un rellotge suís!

 • albertus escrigué:

  Cris, què gran que ets!!! T’has de venir de cerveses i farreta demà a la nit!!! :)
  Però t’he de contradir una miqueta… Penso que de neurones anem més o menys com de la resta de cosetes que tenim (trempera, valentia, estupidesa, gosadia, atractiu físic, qualitat atlètica…): anem justets però exprimim els recursos a tope!!! En el cas de les neurones, les quatre que tenim en marxa funcionen a tot drap, sobre tot per no parar de pensar animalades que volem fer, yuuuhuuuu!!!

  :D

 • Eudald escrigué:

  Que grans que sou!!! Us admiro. Quan en Raül em va explicar el que feu, me’n feia creus. Impressionant.
  Sapigueu que fa uns mesos em vau contagiar una mica d’aquest esperit de superació i ara faig curses d’entre 10 i 18km i ja m’estic animant per mitja marató…..i darrera meu 3 o 4 companys més. Tenint en compte que fins aleshores no havia fet mai curses, no està malament.

  Això que feu vosaltres sí que és fer gran l’esport!!!
  Sou un exemple a seguir.

  Salut i que la força i la voluntat us acompanyi sempre!

  Eudald (Girona)

 • Raül escrigué:

  Eudald benparit!
  Que un tiu tan salvatge com tu ens digui això ens fa caure la llagrimeta. Ja saps que tots comencem igual i ens anem animant, així que no trigaràs gaire a ser un bon animal. Està bé que fomentis l’esport per Girona però tampoc cal deixar les rutes de bars i aquestes coses bones ;) Una abraçada!

 • Isma escrigué:

  Cris no t’enfadis dona! ;)
  Però pensa que, i l’Albertus em donarà la raó, conec aquests galifardeus i no s’enfadaràn gens quant dic que van justet de neurones, al contrari, estaràn ben orgullosos!!!! Y es que es de ser inútiles!!!!!! jajajaja… Això si, te moooolt mèrit fer el que fan amb tant pocs recursos neuronals!!!!
  Albertus encara t’esperem ahir al congost!!!!!
  Cris, em sembla a mi que tens esperit Koala tu!!!!!!! :

 • Isma escrigué:

  Per cert, lo de la Guayana era una petita Inocentada… Jo també tinc una mica d’esperit koala, jeje… Però com que tinc 5 neurones en comptes de 4, no em deixen entrar!!!!!! I això que els hi dic que la cinquena està molt perjudicada!!!!!

 • Cris escrigué:

  Isma!!!!

  quin ‘pàjaru’ que estàs fet!… ;-)
  Anem a pams:
  1.- Com que jo no sé quin grau de confiança teniu koales i tu, el fet de llegir que els deies que sortien amb les neurones justes em va sublevar. Perquè una cosa és fer autocrítica -com va fer l’Albertus- i una altra molt diferent que algú altre et digui que ets ‘curt’ de gambals.
  2.- El fet que ells diguin/reconeguin que van justets de neurones no em convenç gaire…Em reitero en el meu argument del comentari de l’altre dia. La fortalesa mental que requereix una prova d’ultra fons només pot venir d’un terrat ben moblat, sigui amb moltes o poques neurones, però -com ells mateixos deien- ben optimitzades.
  A vegades no cal anar sobrat de recursos, sino saber aprofitar els que tens. La força de voluntat i la determinació donen millors resultats que tenir recursos però no saber-los emprar i/o optimitzar.
  3.- Lo de que tinc esperit koalil…m’ha arribat a l’ànima! Per a mi és un elogi que em diguis això. I bé, tot i que reconec que amb el temps m’he aburgesat i estic actualment estic fotuda un xiclet, és cert que el meu esperit ‘koalil’ m’ha dut a fer moltes coses per sobre de les meves possibilitats físiques del moment, justament per això que et comentava que si el ‘coco’ tiba el cos acaba tibant.
  4.- Millor que no marxis a la Guaiana no? No sé si a nivell de desenvolupament de software són gaire cracks. Potser Silicon Valley seria una bona opció!

  Apali, ja veus que per arguments no quedaré…
  A cuidar-se! Ens llegim!

 • Isma escrigué:

  Cris ja t’ho deia jo que tens esperit Koala… Estar fotuda com un xiclet és molt “koalí” i fer coses per sobre de les teves posibilitats físiques també!!!! ;)
  A més a més, no es pot negar, fots unes disertacions que… puffff… a l’alçada de qualsevol koala! (difícils de seguir, amb lògica difusa, etc! jejeje)
  Crec que t’has guanya’t que et facin un càsting en plan “tu si que vales” per entrar a formar part dels Koales!
  Com dius tu Apali! (paraula que podria molt bé formar part del vocabolari koalí a l’alçada de “que n’aprenguin”!!!)

 • Cris escrigué:

  Isma!

  sí, sí ja sé que el meu esperit és koalil, per això quan vaig topar amb aquest blog em vaig ‘enganxar’…era tanta la identificació!
  Si a més els koales són dels que també et fan una disertació sobre la cosa més trivial, aleshores som ànimes bessones!

  Els que em coneixen sempre m’han dit que em vaig equivocar hi havia d’haver tirat per les lletres pures: tipus política, advocada de causes perdudes i coses per l’estil, però vaig tirar per les ciències, lo de les disertacions és pur ‘divertimento’ per xerrades amb amics.

  Vaig ser esportista federada durant set anys. Entrenava dos cops diaris. Això no pot ser bo i deixa seqüeles… ;-)
  Suposo que això explica moltes coses…Així estem, que no tenim remei!

  Apali, fins aviat!

 • albertus escrigué:

  Cris i Isma,

  no us ho prengueu malament, però si contineu fent servir aquests comentaris del web per discutir-vos i tirar-vos una miqueta els trastos d’aquesta manera, potser us haurem de fotre fora… Juuuuur!!!
  No patiu, òsties, que és conya collons!!!

  El que sí podríeu fer és deixar-vos de tanta xarrera informàtica i que els dos vinguéssiu a alguna propera aventura Koala i petem la xerrada tots plegats al final, amb un bon assortiment de birres pel mig. ;)

  Cris, ens sentim afalagats sincerament per aquesta identificació que sents amb nosaltres i perquè, com sembla pel que dius, t’ho passis bé amb la col.lecció de burrades que anem explicant. Si vas entrenar d’aquella manera durant 7 anys, però, ho tindràs difícil per fitxar per l’equip: s’ha de ser una mica patata per ser un koala!!!
  (això també és broma. Ho explico clarament per no generar decepcions ni malentessos…)

  Isma, jo també m’estic esperant encara per anar al Congost, nen!!
  Últimament no em veig amb cor de llevar-me a aquelles hores per anar a passar fred, què hi farem! Els koales també han de descansar de tant en tant ;)

  Gràcies a tots!!!

 • Cris escrigué:

  - Sorry per la utilització fraudulenta dels comentaris. Només pretenia defensar-vos i al final m’he liat a polemitzar amb l’Isma. ;-)
  - Que entrenés molt no vol dir que fos bona, era ‘mediocrilla’ tirant cap amunt.
  D’això ja fa molts anys i l’únic que ha sobreviscut és la força de voluntat, la tossuderia, la resistència psíquica quan el cos diu prou…per això m’identifico amb els Koales.
  - Ja m’agradaria ja poder fer una sortida amb el Koala’s Team, però només faria que entorpir el ritme. Ja he comentat que estic fotuda un xiclet. És clar però que només que em poso a entrenar agafo força aviat la força. Jo sempre dic que el cos té ‘memòria’.
  De moment em sembla que m’hauré de limitar a formar part de l’afició ultra-hooligan koalil.

 • Isma escrigué:

  Albertuuussss!!!! Vas perdre l’oportunitat de birlar-me una voll al congost!!!! M’haguèssis recuperat l’hora fijo! jeje
  Cris… Entorpir el ritme? M’hauries de veure a mi entorpint ritmes! Tranquila que son bona gent (una mica eixalabrats, això si) i t’esperen amb carinyu… I si ets una noia encara et deixaran descansar quant arribis al reagrupament, cosa que no fan amb mi!!!!! ;)
  Per cert, m’interesa la crono-escalada nocturna-pirata!!!! Cris, ja saps!!!! jeje

 • Koala escrigué:

  Però quin ambient que heu fet ací. La mare que ho va parir!

  Tots compartim alguna cosa q ens fa viure amb alegria. Uns corren, altres pateixen caminant i seguint un riu, altres entrenen (o ho feien) dues vegades al dia. L’important és tenir aquells estímuls que ens permeten rendir al màxim (o una mica més) en les altres parcel·les de la vida, que són les importants.
  Aquí un de lletres amb debilitat pels números :)

  A seguir gaudint i ja sabeu que en aquest espai tothom té carta blanca!
  Vosaltres feu viure aquest lloc.
  Que n’aprenguin ;)

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback
 1. pastoret - 11 gen 2010

Subscribe without commenting