#GR92: de Portbou al cel!

Categories:Destacat, Equip Koala — Per Koalasteam 22 desembre, 2010 a les 17:23

Un koala de mena defugiria qualsevol repte que li garantís l’èxit. No entendríem fer una cosa assequible i fàcil que no ens comportés una dosi extra d’esforç i incertesa. Som una espècie de corredors convertits en aventurers que cerquem allò que hi ha després de les llumetes que es veuen quan s’està passat de rosca. Per això iniciarem el GR-92 Total Destruction.

Comencem a Portbou. L’inici no és casual ja que allà hi ha les primeres fites del Gr-92 i per a nosaltres és una vila estimada. Ens porta grans records de l’IronKoala, amb aquella arribada amb bicicleta des de Barcelona . Recórrer els seus carrers va ser màgia després de mamar 160km de N-II més la carretera empordanesa amb forma d’espina.

YouTube Preview Image

No sabem perquè, però les cerveses de la plaça i el vinet d’aquell restaurant ens van minvar la pota a marxes forçades… Però Portbou és especial. Un parell de koalas ja ens banyàvem fa deu en pilotes per aquelles cales , i saltàvem des de rocs tan alts, que els nostres cacauets picaven al mar amb una violència que amenaçava trencament escrotal.

A més, mireu si són especials, que atenent a la nostra petició d’acolliment ens han ofert un piset on pair el dinar de Sant Esteve. Els companys que corren només el podran veure (sortiran a les 22h) però els ciclistes hi passaran la nit. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Portbou ens ha fet confiança malgrat no sabem si som el millor exemple per la canalla…

Gràcies per acollir-nos i gràcies a tots per seguir-nos! Recordeu que tindrem un apartat en directe on podreu veure els nostres missatges i comunicar-vos amb nosaltres. SI no hi estat abans, visiteu Portbou. Us agradarà i potser us pertorbarà com a nosaltres ;)

portbou


Etiquetes: , ,

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting