Duatló Epopeia del Koala’s Team al Cap de Creus – 3/4 novembre 2012

Categories:Destacat, Projectes Koala's Team — Per Koalasteam 20 gener, 2012 a les 7:49

Aquest títol i l’explicació que llegireu a continuació pot provocar-vos trempera crònica o fer bassal tipus embassament a terra (en funció del gènere) i una excitació exagerada i ingovernable. Hem traçat la ruta del que serà la nostra prova més dura fins el moment: la Duatló Epopeia del Koala’s Team al Cap de Creus i l’Albera.

Havíem pensat en fer una triatló i adaptar les mides a la mesura Ironkoala (4km nedant per la platja de Roses, 160 milles en btt pel Cap de Creus i l’Albera i la marató de 50km del Cap de Creus) però seria fàcil acabar-ho sense limitació de temps i en un cap de setmana.

Per això proposem aquest nou format: Bici de muntanya i córrer. Ara bé, per a ser un Koala de ferro tan sols hi ha una restricció: fer-ho en 24h nonstop. Acabar dins el temps creiem que només està a l’abast dels atletes més golfos. Aquells que abans de fer esport dominaven la nit com si fos el dia. Els que no dormien i veien el rellotge fent voltes sense parar.

Us explicarem les dues parts per separat perquè ja tenim els tracks traçats. De moment, tan sols un dels nostres ha fet les dues parts. No és que estigui més fort que la resta sinó que era lúnic que va poder ser-hi els dos dies: el rei de la pota de plastilina, el puto Koala.

Perquè us pugueu fer una idea aquestes són les dades tècniques i els temps del marcatge:
- 100 milles BTT Cap de Creus i l’Albera: 160km +4512m (19h30m) Track
- Marató Cap de Creus: 55km +2700m Track pendent

Actualització de la informació a 24/10/2012
Finalment les dates escollides són el dia 3 i 4 de novembre. Dissabte btt i diumenge trail.
Cal portar GPS o tenir pota com per xupar roda del Guido… Les dues parts seran en autosuficiència total (es passa per molts pobles) i hi haurà ruta alternativa per fer en bici de carretera.
Horaris estan per determinar però ens posarem en marxa quan el sol s’alci.


Etiquetes: , , , , , ,

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting