Taula de temps Cronopirata Clàssica Monistrol Sant Jeroni 2012

Categories:Curses Pirata, Destacat — Per Koalasteam 12 juny, 2012 a les 9:05

Les koala’s cronopirates series tornaran aquest any i amb força. Jo us concretarem però la propera trobada serà el 8 de setembre amb una nova proposta molt engrescadora. Així que guardeu-vos la data ;)

Ara hem decidit, i tal i com vam fer en aquella gloriosa cronopirata de fa un parell d’anyets, encebar-vos a fer el recorregut crono en mà.  Aquesta vegada la cosa és en estill lliure i es tracta de córrer com beneits.
Recorregut: Plaça de la Font Gran (Monistrol), GR96 o traçat de la Mm per la Drecera dels ¾ fins al Monestir (plaça del bar sota la porxada), escales per agafar el camí vell de Sant Jeroni passant per El Pas dels Francesos, Plaça Santa Anna, Pla dels Ocells…. fins arribar a l’Ermita i d’allà fins el cim (agafar-se a la barana penalitza)!
Track de la ruta.

Caldrà prendre els parcials (sense aturar el crono) a la font del Monestir i al pas pel pal indicador de l’inici del camí de l’Arrel (Santa Anna). La resta ja sabeu, patir i pujar al límit perquè la baixada no compta! Per tal de compartir els temps  i veure qui té la pota més llarga podreu publicar el vostre temps aquí:

Formulari de temps

Resum de temps

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting