I PunkTrail de Calaf – 1 de setembre de 2012

Categories:Curses Pirata, Destacat — Per Koalasteam 30 juliol, 2012 a les 3:53

Hi ha corrents que no es poden aturar. Recordeu la primera vegada que vau veure una noia amb uns pantalonets tan curts que li sortien les butxaques per davant? Potser us va sobtar, i a banda de visualitzar que era preciós, devieu pensar que allò no calaria. Que no era possible veure tanta pota a l’aire. Doncs ara ja no en diuen shorts, en diuen pantalons arran de gespa i són el símil del nostre pantalonet d’ou per banda per a córrer.

Sense desviar-nos del tema. Quan els arrauxats de Sallent van encendre la metxa i el reguer de pólvora passava per Fonollosa pocs ens pensàvem que la cosa saltaria a l’Anoia. Doncs sí, concretament a Calaf i com a acte de la Festa Menor del municipi (de l’1 al 4 de setembre)!

La Festa Menor és autogestionada i popular i està farcida d’actes pensats perquè tothom pugui gaudir-la. A més coincideix amb la Festa Major de Calaf i us assegurem que no us avorrireu. És més, si us agraden les festes populars sabreu que mai hi falta la cervesa…

La cursa tindrà un format similar a les dues anteriors de la família PunkTrail: gratuïta, amb esmorzar, una mica de suc dels déus i un parell de circuits (un de juniors i una de valentes i valents) als quals es poden fer un parell de voltes si es creu convenient, i amb samarreta opcional commemorativa de la moguda.

Avisem que res un deixarà indiferent perquè els amics de la Festa Menor de muntar festes en saben i, a sobre, corren! Realment la teranyina de coneixement i la manera de fer que tenen ens han deixar realment acollonits. A banda podreu gaudir del mític Mercat de Calaf i d’activitats per la quitxalla i tota la família.

Tota la info la trobareu al web http://punktraildecalaf.wordpress.com/
La trobada serà dissabte 1 de setembre de 2012 a les 9h a Calaf.

Ah, i fixeu-vos bé en la pàgina de Facebook perquè si sou dels trompes que entreneu de forma divertida podeu guanyar unes vambes gentilesa d’Stadion Trail Manresa!
Que n’aprenguin ;)


Etiquetes: ,

    2 comentaris

  • Jaume molist escrigué:

    soc un corredor que arriba sempra el ùltim però arribo mes igual que plogui que amb pedregin encàra baix mès content soc un punki ,,MES..i arribo per que si i tant me fà 10 klm. com 100 si faix la curta serà per disfrotà de la festa bueno ja un baurem prò pit i culllllllons..

  • Xavi escrigué:

    Fins on arriba el meu coneixement Calaf, és de l’Anoia, no de la Segarra. Però també hi ha suc i gent axalabrada, doncs els aires segarrins arriben a Calaf amb molta força.

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting