Homenatge a la Teresa – 26 al 28 doctubre a Sant Jeroni

Categories:Destacat, Dol — Per Koalasteam 5 octubre, 2012 a les 3:37

La muntanya ens ha tornat a colpir. Recentment ens va deixar el Claudi i fa pocs dies s’endugué a la Teresa. Entre tots plegats hi hem perdut massa bons amics, però mai l’hem culpat a ella ni als que hi van perdre la vida. Sempre hem pensat que la muntanya és terriblement honesta, molt més del que pugui ser qualsevol persona. Ella mai enganya, no traeix i no ens jutja; però en ocasions té un caràcter aspre amb el que cal conviure-hi. Ella és així i mai canviarà, i per això ens agrada tant. La muntanya ens crida, ens porta cap a ella, i quan ho fa, cal intentar entendre bé els seus senyals, però la seva enlluernadora presència sovint ens destorba; i és aleshores quan ens posa a prova, a vegades fins al punt d’acollir-nos per sempre més.

Creiem que els qui ens han deixat mereixen tot el nostre respecte i que els recordem, però mai de manera trista. El dol seguirà sempre amb nosaltres però una jornada de record bé mereix ser com aquells dies gloriosos de Marató Pirata, la Decacanal de Sant Jeroni o la pernilada a peu de la Canal, quan érem feliços i gaudíem retrobant-nos a Santa Cecília.

Per això voldríem fer un acte simbòlic per recordar a la Teresa. Una trobada d’amics que proposem tingui lloc el proper cap de setmana del 26 al 28 d’octubre. Durant aquests dos dies convidem tothom qui vulgui participar-hi, a pujar al cim de Sant Jeroni amb una flor a la mà per dipositar-la al punt més alt de Montserrat i aconseguir així fer una gran pinya al voltant del seu record.

També imprimirem una senyera llaaarga i fina amb la inscripció Sempre amb nosaltres Teresa i la cosirem a les motxilla de qui vulgui perquè ens acompanyi i vetlli per nosaltres.

Per a intentar que cada cinc minuts hi hagi una sortida crearem un full de càlcul obert on us podreu inscriure. No patiu si quan us va bé hi ha gent, això és lliure i informal i és un acte per a recordar la Teresa. Qualsevol moment serà bo i, evidentment, podeu pujar tantes vegades vulgueu. La ruta recomanada serà pel camí de lArrel tot i que es podrà pujar lliurement per tota la muntanya.

Una abraçada i amunt.
Sempre amb nosaltres Teresa

Anirem actualitzant amb més detalls. Ja sabeu que som bona canalla però un xic desorganitzats.
Imatge: Corredors.cat

  14 comentaris

 • Mireia escrigué:

  Hem d’aconseguir omplir tot el cap de setmana de gent pujant i baixant de Sant Jeroni. Feu-li difusio a tope!!

 • Josep Massaguer i Bou escrigué:

  En Fran Izquierdo ha mutat una sortida homenatge a na Teresa pel 27 del 10,tot pujant al Comabona

 • Rosa escrigué:

  Hi serem i farem difusió a la comarca. La tropa garrafenca no fallarà.

  Jo ja sé quina flor li portaré: haig de sortir a buscar flor de Sant Joan (difícil, perquè no és l’època). És una planta petita, però d’un aroma molt intens. Trobo que fa per ella. I li afegiré una fulla de margalló.

 • Krlos escrigué:

  Moltes felicitats per la iniciativa. Allà i serem l’Ara i jo

 • pep escrigué:

  Els de Mura hi serem!!

 • Pedro escrigué:

  Encara que tingui que baixar com un cargol, aquesta no me la perdo

 • FerRun escrigué:

  Molt bona iniciativa. Hi serem un munt de gent!! Tots els que l’estimàvem.

 • Jballest escrigué:

  Allà hi serem. Una mica de programa tampoc estariaalament. Hi haurà camp base de sortida?

 • socanna escrigué:

  Jo també hi vull ser!!!! Gràcies, serà un bon homenatge!!!

 • Luigi escrigué:

  Bonica iniciativa. Me l’apunto i allà intentaré ser

 • Albert Torrent escrigué:

  Jo m’apunto el dissabte 27, a trenc d’alba, mentre surt el sol. Qui m’acompanya?

 • Josep M. Molas escrigué:

  Una gran reflexió sobre la muntanya i molt encertada,
  llàstima que l’hagi provocat un afer tant desafortunat i dolorós.

 • pesuola escrigué:

  Enhorabona per la iniciativa. Els pesuola que som !!! el pely,la susi,l’oriol i la laia pujarem divendres a la nit per la ferrata teresina. si algu es vol afegir entre les 21:30 i les 22:00 sortirem de santa cecilia.

 • Txema escrigué:

  No podré participar en aquest homenatge, però vull que sapigueu que hem sembla una molt bona idea. Felicitats!!!

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting