Com farem l’homenatge a la 3a a Sant Jeroni – 26, 27 i 28 d’octubre

Categories:Destacat, Equip Koala — Per Koalasteam 22 octubre, 2012 a les 15:29

Tot i que el nostre desgavell intern és extrem, sempre arribem a tot… bé, ho deixem en gairebé,… tot i així, seria qüestionable.

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest cap de setmana passat vàrem col·laborar en l’organització de la Cursa de Muntanya de Barraques de Vinya, vàrem guanyar l’UT del Montsant i fer un paper molt destacat als 50km en pista a Terrassa i a la Marató del Puigsacalm. I és clar, això ens ha restat una mica de temps. Però ara ja estem a tope amb l’homenatge a la nostra estimada Teresa que farem el proper cap de setmana.

Ens agradaria que l’homenatge fos molt participatiu i que sigui recordat per sempre més. Volem omplir Sant Jeroni (Montserrat) d’amics i de flors per a que el seu flaire arribi allà on sigui ella. Així doncs, us convidem a pujar a Sant Jeroni des de allà on vulgueu i en el temps que vulgueu o pugueu, en grup o sols, corrent, caminant, fent vies ferrades o com us plagui! Però això sí, no oblideu de dur una flor que deixareu dalt de Sant Jeroni.

Nosaltres restarem al cim tot el cap de setmana recollint les flors i estarem encantats de rebre-us i donar-vos un detall. Hem dissenyat una cinta amb la senyera i una inscripció que diu “Sempre amb nosaltres 3a”, per a que a la nostra motxilla i als nostres cors sempre hi hagi un record per ella.

Eii volem molta i molta gent, però no tots alhora que no hi cabrem!!! En aquest full de càlcul podeu posar l’hora que teniu previst arribar al cim. Així ens farem la idea de quanta gent pot haver-hi en cada moment i fer una pujada esglaonada per trobar gent a tota hora. Per afavorir aquest efecte, us recomanem pujar pel camí dels 3/4 i per les escales. En cas que vulgueu fer-nos companyia a les rodalies del cim no cal que us diguem que sou molt benvinguts. Nosaltres intentarem ser-hi des de divendres 26 a les 18h fins a les 10h de diumenge 28 quan arribin en manada els Cube Trail Ruïnes capitanejats per l’Agustí Roc.

PAU, T’ESPEREM.

L’informació més actualitzada la podreu trobar al nostre Twitter.

i els vostres amb l’etiqueta #sempre3AVolem agrair especialment a Etisilk la seva col·laboració en la confecció de la cinta i l’ajuda que ens ha donat en tot moment. Entre tots plegats farem un recordatori memorable!!!

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting