IronKoala FUCK dubtes

Aquí intentarem resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir. Per arribar a aquestes preguntes hem fet 269 enquestes telefòniques amb una explicació de 20 minuts i una bateria de 80 preguntes. Això és el que més destrempava a la gent:

 1. Col·laboradors. Qui us ajuda?
  Bé, sempre intentem fer esport de manera autosuficient però per oferir coses necessitem col·laboradors. Al post principal els hem citat i enllaçat però a banda comptem amb el permís dels ajuntament per on passa la trobada i comptem amb el suport de l’Ajuntament de la Nou de Berguedà i de la Pobla de Lillet.
 2. Vindran els Mossos com a la Marato Pirata?
  Sabem que això us excita més que pensar en sexe però hem avisat a tothom i esperem no rebre cap visita hostil. Això sí, tothom és benvingut i policies fent l’IronKoala donarien una nota de color interessant.
 3. On dormir
  L’esplanada del pont de la Baells permet estacionar vehicles. Ara bé, a la Nou teniu un parell d’allotjaments: Pensió MarginetFonda Camprubí.
 4. Material obligatori
  No obliguem a res però recomanem neoprè per nedar, frontal per caminar de nit i diners en efectiu per si cal avituallar-se en un bar.
 5. Seguretat
  Tenim quatre kayacs i algunes armilles per l’aigua i seguirem en diferents punts la bici i en algun punt la caminada. No podem fer-hi més!
 6. Retalls en la distància de la natació
  En cas de risc d’hipotèrmia per baixa temperatura, cadascú nedarà el que vulgui. Si voleu saltar del pont i sortir 10 vegades estarà bé. Si feu una volta a un pilar també.
 7. Horaris probables
  Natació 7.35h, Bicicleta 9h, Caminada 17h i Sopar 22h.
 8. Recorreguts
  No hi haurà marques de cap mena. Teniu tracks i les següents indicacions per la bici: Pont, la Nou de Berguedà, Sant Corneli, Coll del Pradell-direcció Saldes (us cagareu i hi haurà control de pas), Sant Julià de Cerdanyola, la Pobla de Lillet, Sant Jaume de Frontanya, Borredà, Vilada, la Nou de Berguedà.
 9. Avituallaments
  Esmorzar després de nedar i dinar després de la bici. Mentre pedaleu voldríem donar-vos suport 3 vegades i un avituallament a la caminada.
 10. Què hi haurà als avituallaments
  El que puguem i el que no, ens ho prepara el Pererol, voldríem que tinguéssiu entrepans, beguda i xocolata. Porteu coses d’emergència.
 11. Cotxe/Furgoneta escombra bicicletes
  Intentarem portar algun vehicle per recollir a qui li passi quelcom. Rebentats no, sempre cal guardar pota ;)
 12. Guardar bicicletes a la Nou
  L’Ajuntament de la Nou de Berguedà ens permet desar les bicicletes mentre caminem i sopem. Després de l’àpat baixarem a buscar els cotxes i cadascú recollirà la seva bici.
 13. Punts per acompanyants
  La caminada passarà pel refugi de la Clusa i allà esperem estar amb un cotxe per si algú no es troba bé. Podreu entrar-hi. Porteu diners a la muntanya! Us podran veure passar igualment al Clot (despés del Castell de l’Areny).
 14. Sorpreses
  No us l’avancem perquè no la tenim confirmada