Directe!

Si voleu parlar amb nosaltres i conèixer i veure el nostre lamentable estat en directe via webcam (sobretot a les nits), tan sols caldrà que instal·leu Skype, us creeu un usuari i cliqueu els enllaços de la dreta =====>

Volem compartir la nostra rebentada i fulminada de pota amb vosaltres ;)

La destrucció total!
koalasteam
Publicat dins de General | 3s comentaris

Quin collons de repte és aquest?

Us deixem la presentació que vam fer amb els amics del Tot Gira.

El somni de moltes persones sempre ha estat fer les coses d’un extrem a un altre. Per exemple als USA els agrada allò de fer de costa a costa per unes carreteres infernals. Nosaltres comptem amb dos gringassos a l’equip (Martox i Mireia) i vam fer el Ter de dalt a baix. L’acumulació d’experiències ens porta a voler fer Catalunya en diagonal i seguint el mític GR-92 com es veu al mapa de sota. I ho farem, oi tant que ho farem. Uns en BTT i seguint les marques i els altres a pota i directe. Retallant milles on es pugui. Un espectacle digne dels millors senseseny.

I el per què? En primer lloc per patir. Ens agraden les penúries i els defalliments. Ens motiva sentir els peus i el cul trinxats i gaudim el triple després de deixar-nos la salut en les nostres aventures. A més, participarem al Trailwalker d’Intermon Oxfam i farem un equip mixte que necessita 1500€ en donacions. Us necessitem més del que us penseu… perquè ens podeu acollir durant el repte!

Aquesta vegada arribarem a l’estat Total Destruction ∞.
Les dates, les millors: del 27 al 31 de desembre de 2010.

Publicat dins de General | Envia un comentari