Premi als més atrevits: més èpic que mai

Categories:Altres, Curses — Per Koalasteam 20 desembre, 2009 a les 15:31

Sí senyor! L’aclamació popular de l’Epic Run del Castell de Montjuïc ens ha portat al podi. Premi als més atrevits… de fet, dos tius en calçotets, espardenyes de set betes i barretina avui era de categoria!

A les 7.15 els koales manresans arrencaven. El termòmetre marcava -5ºC i fotia un fred polar que acollonia. Poc a poc cap a Terrassa a fer un esmorzar de caçador. El lloc el recomanava el Manolito: butifarres i cansalada per agafar pota i vi per escalfar el coll. Carajillets i orujos ens han deixat a punt d’afrontar el repte. De fet el repte era relatiu perquè es preveien 0ºC a la sortida. A Manresa sempre s’ha dit que 0º no és ni fred ni calor ;)

Després de recollir el pitrall i comprovar que ni el Manolito ni el Koala dúiem el xip grop (està a les bambes d’asfalt) hem confiat en el marcador del Farreti. La Maria ens ha pintat per l’ocasió: url a l’espatlla i al pit i logo a l’esquena. Hem rebut alguns crits d’animals, tarats, temeraris i demés barbaritats que no feien més que esperorar-nos. Mentrestant hem fet uns traguets de vodka que ens deixat arreglats i calents.

epic-run-1No està malament anar casi en pilotes a 0ºC (Galeria completa)

La cua del guardarropia era exagerada i hem anat fins el cotxe a deixar la bossa. A mida que ens creuàvem amb els corredors els crits de sorpresa creixien i l’admiració de molts quedava clara. Molts anaven disfressats, però la majoria amb malla llarga, paravent, guants i demés trastos pel fred. Ens hem col·locat al final i just a la sortida hem començat a avançar corredors. Tots cridaven com bojos i ens aclamaven. Quan veien el ritme que dúiem i les espardenyes no se’n sabien avenir :)

El recorregut era un cross porquet amb escales, rampes de formigó, pista, un corriol, un bosquet i alguns obstacles. Els més destacats la palla amb l’aigua, i la piscina d’escuma on el Manolito ha tastat les llambordes del Castell. A l’arribada l’speaker (un catxondo total) ens ha entrevistat. No tenia paraules i li hem dit que només era una petita preparació per l’Ultra del Ter. Creiem que no ha entès de què anava allò de fer dos-cents i pico kilòmetres amb fred i neu resseguint un riu a final d’any. Al final el xip del Farreti ha marcar posició 202 i 1h2m per 10km en espardenyes i alguns obstacles.

epic-run-3Tres gamberros fent el brètol a l’aigua com sempre. Sensacional!

Una vegada a l’arribada butifarra i cap a tapar-nos. Teníem la sensació que podíem tocar cuixa i rebre algun premi per afegir als trofeus de Picos de Europa i Alpens. No hem fallat i ens han premiat als més atrevits! Hem recollit els fuets amb els peus glaçats de l’aigua de les set betes i patint com uns mamons! A més, hem estat doblement afortunats perquè també ens han tocat dues subscripcions a la revista Playboy, o potser runners, però com que ho han dit en anglès no ho hem entès ;)

La nostra vestimenta ha causat furor. L’esmorzar ha estat collonut i tot ha sortit rodó. Ens hem ressentit de les lesions però tenim la moral desbordada de cara al repte del Ter. Sobretot, tenim el convenciment que mai fallarem!

epic-run-4No som els més ràpids però hem conquerit el castell de Montjuïc

He proposat al Farreti anar a Mallorca en kayac però el mar li fa respecte. M’ha contestat que creu que el Llobregat és 100% navegable. Ja en tenim un altre!!!
Que n’aprenguin!

Fotos Epic run Montjuïc 20 de desembre de 2009


Etiquetes: , , , ,

  18 comentaris

 • Carletes escrigué:

  Només puc dir: Que n’aprenguin!!!!!!!!!!!

 • Carletes escrigué:

  mirant les fotos, veig que heu deixat el pavelló molt alt…jajajaja!!!!!
  quins collons que teniu…jajaja!!!!

 • Xavier escrigué:

  Koalites, quin una !!! quin una !!!

  Sou grans nanos, molt grans, i ara a tooope pel Ter que ja està quí !

  que n’aprenguin !

 • Jose Ballano escrigué:

  Quina força company, BON NADAL

 • Congralutaions campions!!!

 • Dolors escrigué:

  Esteu com cabres…. però segur que tothom a rigut molt!
  M’agrada….

 • Malfieten escrigué:

  Que grans !!!

  Veig que l’esperit koalí fa superar totes les adversitats. Quina bogeria ! :-)

 • Cris escrigué:

  No hi ha paraules…!
  Sou uns cracks! Per cert esteu d’un mediàtic pujat!: Rac1, l’speaker de la cursa…d’aquí a poc us fan un monogràfic especial al “Temps d’Aventura”! ;-)

 • Isma escrigué:

  Mare de deu! L’aire de Manresa afecta les neurones, això està clar!
  Felicitats per la gesta antològica! Força pel Ter!!!!!
  Que n’aprenguin!

 • T6 escrigué:

  QUE N’APRENGUIN NANOS, SOU UNS CAMPIONS!!!
  ENHORABONA PER AQUEST “TROFEU”!! XDD
  ARA CAP AL TER!!!

 • albertus escrigué:

  Esos koalas a tooooooopeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Cris, efectivament, els nanus estan amb el mediàtic pujat. Penseu que pel Ter estem preparant (sobre tot el nostre Martox) una cobertura LIVE que sus vais a enteraaaaaaar!!!!!! Tindrem lligams en directe al nostre web, però també al web del patronat del Ter, al del diari de girona online… :D

  We are onfire my frieeeeeeeends!!!!!!!!!!!!!!

 • MiKel escrigué:

  Al loro! Que no estamos tant mal!

  Una forta abraçada als millors de la Manrússia popular!!

  Apali, a cascar-la ben fort!

  Mikel Bover

 • DAVID escrigué:

  MOLT BE TIUS!!!!. QUE ANIMALS QUE SOU.
  UN FALLO PERÒ: ELS DORSALS HAVIEN D’ANAR ENGANXAT ALS MUGRONS AMB DOS PIERCINGS. JU JU JUJU…..
  ÀNIMS I ENDAVANT !!

 • Luigi escrigué:

  Si que esteu en forma! a la ultima foto us l’aguanteu i tot malgrat la fred :D DDDD

 • Koala'a Team escrigué:

  Gràcies a tots!
  Ja sabeu que els del Koala’s ens creixem davant les adversitats. Alguns creuen que estem sonats i a casa nostra ja han vist que no tenim remei. Però hi ha una espurna que ens manté vius i ens motiva per treballar millor, per viure més feliços i per sentir-nos privilegiats per gaudir patint ;)
  Mai donem consells perquè som uns impresentables, però si que us recomanem que feu allò que us surti dels collons, dels ovaris o de la mare que us va parir!
  Que n’aprenguin perquè al Ter ho trencarem tot!!!

 • Albert Padró escrigué:

  Com a director de cursa us dic que vau causar sensació per sortir mis despullats amb la racsa que fotia Dos collons !!!! I per aquest dos collons que passejaveu hi ha moltes pubilles que us esperen l´any vinent , bé , creant escola , al meu poble també ho diem , que n´aprenguin !!!! Salut , espero que disfrutéssiu i l´any que ve més canya , aquest any ens va fallar la bassa de fang , que us hauria anat molt bé pel cutis !!!!
  Un Plaer , bones festes !!!!

 • admin escrigué:

  Moltes gràcies Albert!
  La cursa va ser molt disfrutona i ens ho vàrem passar d’allò més bé. A més, som seguidors del punk trail i les bestieses en general.
  Ja tenim ganes de veure les pubilles aquestes l’any vinent :)
  Si voleu fotos per la vostra web feu-nos-ho saber.
  Una abraçada i que tinguem un gran 2010!

 Deixa un comentari

Trackbacks

Leave a Trackback

Subscribe without commenting